Contact

Heb je een vraag over de veiling van 3FM Serious Request?

 

Mailen: info@veilet.com

 

Scroll naar beneden voor alle veilingitems.

FAQ: afhandeling items

Hoe krijg ik mijn gewonnen item thuis?

Je kunt kiezen of je je gewonnen item wilt komen ophalen in ons depot in Nijmegen, of dat je het wilt laten verzenden. Wij kunnen ervoor zorgen dat het item wordt thuisbezorgd. We werken met verschillende koeriersbedrijven samen en kiezen per item voor de meest geschikte en voordeligste optie. Als het item niet verzonden kan worden, staat het ook vermeld.

 

Sommige items bevinden zich bij de aanbieder. Deze items worden door de aanbieder uitgeleverd en dat staat bij het item vermeld. Het betekent dat je zelf afspraken over ophalen en eventuele verzending maakt met de aanbieder. Hiervoor krijg je na betaling per e-mail de contactgegevens van de aanbieder. De aanbieder ontvangt op dat moment ook jouw contactgegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer).

 

Heb ik garantie?

Op de meeste veilingobjecten zit geen garantie. Als dat wel het geval is, melden we dit in de beschrijving van het betreffende item.

 

Kan ik mijn gewonnen item zelf komen halen bij Veilet bv?

Ja, dat kan, tenzij het item zich bij de aanbieder bevindt. In dat geval staat het bij het item vermeld. Je kunt je veilingitem alleen afhalen als Veilet bv de betaling heeft ontvangen. Ter plekke betalen is niet mogelijk.

 

Afhalen is uitsluitend mogelijk op woensdagen tussen 13:00 en 16:00. Let op: de eerste woensdag dat je items kan komen afhalen, is woensdag 10 januari. Je hoeft niet te laten weten wanneer je komt. Neem wel je factuur mee, op je telefoon of uitgeprint.

Verzending van de items zal plaatsvinden in de eerst week van januari 2024, vanaf woensdag 3 januari.

 

Afhaaladres:

Veilet bv

Tarweweg 1H

6534 AM  Nijmegen

 

Hoe lang bewaart Veilet mijn gewonnen item(s)?

Tot maximaal drie weken na de veiling bewaren we je item(s) gratis. Daarna worden er opslagkosten in rekening gebracht.