Contact

Heb je een vraag over de veiling van 3FM Serious Request?

 

Mailen: info@veilet.com

 

Scroll naar beneden voor alle veilingitems.

FAQ: registratie en inloggen

Hoe maak ik een account aan?

Klik hier om je te registreren en een account aan te maken.  Je ontvangt vrijwel direct een e-mail met een link. Door op de link te klikken, bevestig je je registratie. Daarna kun je inloggen op de website en deelnemen aan alle veilingen.

 

Is het nodig om bij registratie alle gegevens in te vullen?

Voor het correct afhandelen van betalingen, leveringen en dergelijke, hebben we alle gevraagde gegevens nodig. Veilet bv waarborgt jouw privacy zoals voorgeschreven in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

 

Ik heb geen bevestingse-mail ontvangen van mijn registratie. Wat nu?

Het kan maximaal 15 minuten duren voordat je de bevestigings e-mail ontvangt. Controleer ook je map met ongewenste post (“Spam”). Misschien heb je bij de registratie je e-mailadres verkeerd ingevuld. In dat geval kun je je het beste opnieuw registreren.

 

Hoe log ik in?

Je kunt inloggen via de knop Inloggen, onder “Mijn account”. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in. Pas na inloggen, kun je meebieden op de veiling.

 

Let op bij gebruik van een openbare computer: sommige webbrowsers slaan automatisch wachtwoorden op. Zorg ervoor dat deze functie uit staat, zodat eventuele andere gebruikers niet kunnen inloggen (en deelnemen) onder jouw naam.

 

Ik kan niet inloggen. Wat kan ik doen?

Ben je geregistreerd bij de veiling en kun je toch niet inloggen? Controleer dan eerst of je de capslock-toets niet aan staat. Lukt het nog steeds niet? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan.

 

Alsnog problemen? Vervelend, en onze excuses! Stuur een e-mail naar veiling@3fm.nl en we helpen je zo snel mogelijk.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Vul je e-mailadres in en vrijwel direct ontvang je een e-mail met een link. Klik op die link, voer een nieuw wachtwoord in en klik op "Wachtwoord wijzigen". Daarna kun je inloggen met je nieuwe wachtwoord. Let op: de klink is maar korte tijd geldig.

 

Ben je ingelogd, ga dan naar "Mijn profiel" bij "Mijn account" en klik op “Wachtwoord wijzigen”. Voer een nieuw wachtwoord in en klik op "Wachtwoord wijzigen".

 

Gegevens wijzigen

  • Klik op "Mijn profiel" bij "Mijn account"
  • Je ziet je persoonsgegevens: breng de gewenste wijzigingen aan
  • Klik op “Opslaan” om de gegevens te bewaren

 

Wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen wanneer je maar wilt. We raden zelfs vanwege de veiligheid aan om regelmatig een nieuw wachtwoord in te stellen.

 

  • Klik op "Mijn profiel" bij "Mijn account" en klik op “Wachtwoord wijzigen”

 

Voer een nieuw wachtwoord in en klik op "Wachtwoord wijzigen".