Contact

Heb je een vraag over de veiling van 3FM Serious Request?

 

Mailen: info@veilet.com

 

Scroll naar beneden voor alle veilingitems.

1. Registreren

Om te kunnen bieden op een item is registratie nodig. Klik op de knop Registreren, onder “Mijn account”. Vul daar je gegevens in en kies een wachtwoord. Als alles is ingevuld, klik dan op "Registreren". Je krijgt direct een email met een link. Klik op deze link om de registratie te voltooien. Vanaf dan kun je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen en gaan bieden.

 

2. De veilingitems

Bij elk item staat vermeld wat het huidige bod en de resterende tijd zijn. Ieder item start op € 1,-. Items worden niet voor vaste prijzen verkocht. Wil je alvast weten wat er binnenkort geveild wordt, klik dan op Preview in het menu.

 

3. Bieden

Vul bij een item een bedrag in en klik op "bieden". Het totaalbedrag, inclusief veilingkosten, wordt getoond. Klik vervolgens op "bod plaatsen" en je bod is definitief. Biedingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt en zijn bindend.

 

Je bod moet minimaal € 2,50 hoger zijn dan het huidige bod. Bij hogere bedragen is dit bedrag hoger. Kijk hier hoe het precies werkt. Het is ook mogelijk om automatisch namens jou te laten bieden op een item. Klik hier om te zien hoe dit Autobod precies werkt.


Als je ingelogd bent, zie je het onderdeel “Mijn biedingen” onder "Mijn account". Daar vind je al je biedingen terug en kun je zien of je nog de hoogste bieder bent. Je kunt dan weer een nieuw bod uitbrengen. Brengt er iemand in de laatste 5 minuten voor sluiting een bod uit, dan verlengen we de sluitingstijd voor dat item met 5 minuten. Komt er nog een nieuw bod? Dan volgt er weer een verlenging.

 

4. Verzenden of ophalen

De meeste items kunnen worden opgehaald of verzonden. Bij het betalen kun je kiezen uit ophalen of laten verzenden. We verzenden items per koerier of als postpakket. Klik hier voor informatie over verzending. Haal je je aankoop zelf op bij Veilet BV in Nijmegen, dan kan dat op woensdagen tussen 13:00 en 16:00 zonder afspraak. Let op: de eerste woensdag dat je items kan komen afhalen, is woensdag 10 januari.

Verzending van de items zal plaatsvinden in de eerst week van januari 2024, vanaf woensdag 3 januari.

 

5. Betalen

Als je ingelogd bent, zie je het onderdeel “Mijn bestellingen” onder "Mijn account". Daar vind je al je gekochte items. Je kunt één of meer aankopen tegelijk betalen. Je kunt betalen met iDeal of met een overboeking.

 

6. Contact

Heb je een vraag over de veiling van 3FM Serious Request? Neem dan contact op met info@veilet.com